the route
 

Home Up meet the team ben nevis the route scafell pike snowdon


 

 

 

 

 

 

 

 

 

This is our route starting at Cambridge Mail Centre. 1182 miles ! Check it out by clicking on the map

our driving route

Friday 24 July 

  • Depart CB Mail Centre at 3.00pm
  • Drive to Carlisle (289 miles 4 hours 57 mins approx)
  • Arrive Carlisle 9.00pm approximately
  • Stay overnight in Carlisle

Saturday 25 July 

  • Depart Carlisle at 11.00am
  • Drive to Ben Nevis (210 miles 4 hours 15 mins approx)
  • Arrive Ben Nevis 3.15pm approximately

 The challenge starts now ! (Click here to see our walking routes up the mountains)

  • Climb Ben Nevis starting at 5.00pm (5 hours is the guide)
  • Complete Ben Nevis by 10.00pm
  • Depart Ben Nevis at 10.00pm
  • Drive to Scafell Pike (265 miles 6 hours approx)

 Sunday 26 July 

  • Climb Scafell Pike starting at 4.00am (5 hours is the guide)
  • Complete Scafell Pike by 9.00am
  • Depart Scafell Pike at 9.00am
  • Drive to Snowdon ( 202 miles 4 hours approx)
  • Climb Snowdon starting at 1.00pm (4 hours is the guide)
  • Complete Snowdon by 5.00pm

 Challenge Complete !  (Click here to see our walking routes up the mountains)

  • Depart Snowdon at 5.00pm
  • Drive back to CB Mail Centre ( 217 miles 4 hours approx)
  • Arrive back at CB Mail Centre 9.00pm approximately

 Challenge timeline

 

Saturday

Sunday

Activity

Time PM

Time AM

Time PM

 

5

6

7

8

9

10

11

12

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

1

2

3

4

5

Climb Ben Nevis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Drive to Scafell Pike

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Climb Scafell Pike

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Drive to Snowdon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Climb Snowdon